Újra egy jót kirándultunk

Siklósi kirándulásra indultak 2017. november 4-én a Nyugdíjas Klub tagjai. Szerencsére az időjárás is kedvezett ahhoz, hogy nagyon szép környezetben, a Fontányi Borászat pincéjében tölthettünk el pár nagyon kellemes órácskát.

 

A kedves fogadtatás, pálinkával való koccintás után a házigazda rögtön a pince fenekére invitált bennünket, ahol megkóstoltatta velünk valamennyi saját maga által termelt borát. Az italokat nagyon ízletes pogácsa és sajtok kíséretében fogyaszthattuk, egyik finomabb volt, mint a másik.

 

A borozgatás után jött a finom vacsora: kacsasült, csülök, csirkehús, végül a rétes zárta a menüsort. Minden nagyon finom volt. A hangulat fokozására a házigazda elővette hegedűjét, játszott és énekelt, jó kedvével pedig magával ragadta az egész társaságot. A kedves, ismerős nóták, zeneszámok mindannyiunkat énekszóra és táncra is csábítottak.

 

Mi nyugdíjasok egy rövid időre elfeledhettük, hogy milyen idősek vagyunk. Köszönjük ezt a nagyon kellemes kirándulást! Köszönet a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának és Grím Ferenc Polgármester Úrnak az anyagi támogatást, Fata Gáborné Anitának pedig a szervezést!