Szülők bálja 2016

Mint minden évben, az idei, 2016-os esztendőben is a Szülők bálja elnevezésű jótékonysági bállal nyitottuk a rendezvények sorát Királyegyházán. A szülők a belépőkből és a tombolából származó teljes bevételt az iskolás gyerekek gyermeknapi és a karácsonyi programjaira, ajándékaira fordítják.

Az összejövetel ezúttal nagy közös koccintással kezdődött abból az alkalomból, hogy a Szülői közösség három oszlopos tagja: Fata Gáborné, Hollósi Tünde és Ormódi Melinda általános iskolai szülőként utolsó alkalommal szerepelt szervezőként, mivel gyermekeik ebben a tanévben nyolcadikosok, tehát júniusban elballagnak. Az iskola hagyományosan a tanévzáró ünnepségen búcsúzik majd a „ballagó” szülőktől, de én ezúttal is megragadom az alkalmat, hogy köszönetemet fejezzem ki azért az éveken át tartó lelkes, odaadó, önzetlen és szorgalmas munkáért, amit megtapasztalhattunk részükről! ?k voltak azok, akik összetartották a szülőket, akik igyekeztek évről évre szebbé tenni az iskolások programjait, akik nemcsak megszervezték a karácsonyi ajándékok megvásárlását és becsomagolását, de azokat át is adták, és akik elsőként voltak jelen minden iskolai rendezvényen segítő, támogató hozzáállással. Köszönjük!

       

A Szülői közösség szervező munkája mellett a bál idei támogatói voltak: Balogh Csaba és családja, Csókáné Varga Hajnalka – Pillangó Szépségszalon, Gerdei Lovas Klub, Gyenis István és családja, ifj. Gyenis István, Gyenis Roland, Hollósi Richárd és családja, Mihálovics Gábor és családja, ?s Gergely – egyéni vállalkozó, ?s Ferenc és családja, Palkó Ottó és családja, Tóka Dénes és családja, Végné Erős Adrienn – Pillangó Szépségszalon, Vörös Sára és a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány.