Programok a Kultúrházban

A 2016-os év számos újdonságot hoz a Királyegyházai Kultúrház életébe. Az Önkormányzat és a Közalapítvány segítségével sok új programot tervezünk, melyekhez várjuk és kérjük az Önök ötleteit, igényeit telefonon (20/327-00-54), levélben és természetesen személyesen a helyszínen is, a Kultúrházban.

Törekszünk arra, hogy változatos és minden korosztály igényeit kielégítő programokat szervezzünk. A már rendszeressé vált gyógytorna, zumba, teleház és a főzőklub mellett további terveink is vannak. A jövőben a gyerekeknek havonta egyszer szombat délelőttönként mesés-zenés foglalkozásokat tartunk különböző meghívott, vendég előadókkal. A fiataloknak és idősebbeknek kisebb koncerteket és mozielőadásokat, filmvetítéseket is szeretnénk szervezni, ezért érdekelne minket, hogy milyen stílusú, műfajú zenére és filmekre lennének kíváncsiak, hogy például a rockzenének lenne-e közönsége. A családok és az idősek számára egészségnapot hirdetünk, illetve nekik is szerveznénk zenés produkciókat. A megvalósuló eseményekről a Helyzet hasábjain és plakátokon is tájékoztatunk mindenkit.

Természetesen a tavalyi sikeres összejöveteleket idén is megtartjuk: az ünnepekhez kötött játszóházak, Idősek Napja, tökfaragás és a Mikulás ünnepség.

A 2016-os Falunap tervezett időpontja június 25.

Szeretném felhívni a figyelmet az induló Baba-mama Klubra, amelyre sok szeretettel várunk minden kisbabát a szüleivel együtt. A foglalkozásokat szakképzett óvónő tarja. A klub célja a játékos fejlesztés különböző eszközök, módszerek segítségével, zenével, mozgással; illetve, hogy ezt a közösséget is közelebb hozzuk egymáshoz, biztosítsunk lehetőséget a találkozásra, a tapasztalatok megosztására. A klubban való részvétel ingyenes lesz – köszönhetően a Közalapítvány támogatásának –, azonban előzetes jelentkezés szükséges a felkészüléshez.

2016. március 5-én 17.00 órai kezdettel nőnapot tartunk a kultúrházban, amelyre sok szeretettel meghívunk minden 18 év fölötti királyegyházai hölgy lakost.

A programokról bővebb információt kaphatnak a kultúrházban, illetve a 20/327-00-54-es telefonszámon.