Labdarúgóink eredményei

2010. 08.15. Vajszló – Királyegyháza 2:5 (2:1) Összeállítás: Molnár K. (88.p. Molnár L.) – Keczeli, Király, Gunszt, Kovács – Szolga, Jung (90.p. Gábor) – Kürthy (56.p. Lesnyik, 84.p. Fata), Kósa L. (90.p. Katona Zs.), Schneider (82.p. Lajtmann) – Gellner (88.p. Sárközi) 

Góllövők: Gellner (2), Kósa L., Lesnyik (2)

Előrehozott mérkőzésen, a vendéglátók falunapján vállaltuk a fellépést, ahol szerencsére „udvariatlan” vendégnek bizonyultunk. Az első félidőben támadójátékunkban nem volt „paprika”, védekezésben pedig kapitális hibákat követtünk el. Szerencsénk volt, hogy csak egygólos hátrányba kerültünk. A saját maga által diktált iramban ellenfelünk felőrölte önmagát, és a második félidőben beindult a henger. Akkor már az a csapat volt a pályán, aki az elmúlt bajnokságban sikert sikerre halmozott. Lesnyik Zoli fájó térddel 30 perc alatt  lőtt kettőt, de mindenki szívvel-lélekkel küzdött ezért a szép sikerérét. 

08.20. Királyegyháza – Magyarhertelend 1:1 (0:0) Összeállítás: Molnár K. – Keczeli, Király, Gunszt, Kovács – Szolga, Jung – Kürthy, Kósa L., Schneider (Kósa T.) – Gellner (Lesnyik) 

Góllövő: Lesnyik 

Sajnos nem sikerült győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat. A Czibulka csoport tavalyi 3. helyzettje ellen tisztességgel küzdött a csapat a nagy melegben, de  a helyzetkihasználásáunk nem volt megfelelő. Sőt a végén még ellenfelünknek is volt helyzete a győzelemhez. Ez már a Megye ll. osztály, fel kell nőnünk – elsősorban fejben – a nagyobb feladatokhoz.