Járdát építettek a cégvezetők

A LAFARGE Cement Magyarország Kft. vezetősége kiemelten fontosnak tartja a helyi közösségekkel való közvetlen és tartalmas együttműködést, kapcsolattartást. Saját közösségfejlesztő kezdeményezéseik, mint például a Mural falfestési projekt mellett ennek a szemléletnek jegyében támogatják a Királyegyháza Felvirágoztatása Közalapítvány programjait, a helyi civil közösségek tevékenységét, közösségépítő összejöveteleit.

 

A cég mindennapi működésénél prioritást élvez az egészséges életmód, a testmozgás, a sportolás népszerűsítése, örömmel fogadták a helyi sportöltöző felújításáról és a konditerem kialakításáról szóló híreket Királyegyházán. A Cementgyár segítségének köszönhetően a pályázatban elnyert anyagbeszerzésen és munkálatokon túlmutató lesz a beruházás. Így például a sportöltöző épületét járdával építettük körbe, a bejáratnál pedig teljes szélességben nagyobb betonozott területet alakítottunk ki, természetesen a LAFARGE Piros Rapid cementjéből. Keressük a lehetőségeket a tetőcsere későbbi megoldása és a bútorzat beszerzése érdekében. A lehetőségekhez mérten ezekben is támogatni kívánja a gyár vezetősége a felújítást. Hasonló segítséget kapunk a konditerem – melyet az Önkormányzat melletti volt szolgálati lakásban alakítunk ki – környezetének szépítésében is. Terveink szerint a konditerem nemcsak a sportolásnak és az egészséges életmód folytatásának lesz megfelelő, hanem azon túl a továbbiakban alkalmas helyszín lesz a gyár dolgozói és a helyi lakosok közötti szorosabb kapcsolatok kialakításához.

 

       

 

Külön köszönjük, hogy nemcsak cement és beton adományozásával, hanem tevőleges önkéntes munkával is részt vett a gyár vezetősége a munkálatokban, amikor a sportöltözőt körbevevő járda betonázására került sor!