Leblanc Győző szórakoztatta az Időseket

Az idén is nagy lelkesedéssel készültünk az Idősek köszöntésére október elején az Idősek Világnapja alkalmából. Az ünnepséget október 8-án, szombaton, ezúttal az előző évekhez képest sokkal kényelmesebb körülmények között rendezhettük meg a felújított iskolaépület földszinti aulájában, melyet akadálymenetesen közelíthettek meg a kedves vendégek.

Leblanc Győző operaénekes és partnere Tóth Éva fergeteges hangulatot varázsoltak az élő kívánságműsorral. A kívánságlistát előre kiosztottuk és begyűjtöttük az érkezőktől, annak érdekében, hogy minél több dal előadására jusson idő. A közönség természetesen a legtöbb számot együtt énekelte az előadóművészekkel, akik rendkívüli közvetlenségről és lenyűgöző énektudásról tettek tanúbizonyságot. Az előadás technikai hátterét – az iskola berendezéseinek használatával – Grim Gergő biztosította a művészek szerint profikat meghazudtoló módon.

       

Hollósi Mercédesz tanítónő irányításával az iskolások ajándékokat készítettek, melyeket az óvodásokkal közösen adtak át az előadás végén. Kis Halas Tiborné tanítónő segítségével versekkel is köszöntötték a gyerekek a meghívott vendégeket. A műsor után az iskola konyháján Bedő Istvánné és munkatársai által készített finom töltött káposztával láttuk vendégül az ünnepelteket. A vendéglátásról Királyegyháza Önkormányzata, az ajándékokról és a műsorról a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány gondoskodott a Lafarge Cement Magyarország Kft. hozzájárulásával.