Labdarúgóink eredményei

A Baranya megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság Szőllősi csoportjának 2. helyén álló királyegyházai labdarúgócsapat 2010. január 12-én megkezdte felkészülését a 2009/2010. évi bajnokság tavaszi szezonjára. Sajnos ez helyben lehetetlen volt, mert az öltözők fűtési lehetősége, a vízrendszer minden edzés utáni leengedése, plusz a pálya állapota „eltanácsolt” bennünket a hazai oroszlánbarlangból. Így aztán kénytelenek voltunk főhadiszállásunkat a szentlőrinci Malom Fitnessben felütni.

Műfüves kispálya (a bérleti díj tisztálkodási lehetőséggel és öltözőhasználattal: 5000 Ft/óra), a szentlőrinci labdarúgópálya futóköre, valamint a környező országutak és dombok állnak rendelkezésünkre. Heti három alkalommal van edzés (kedd, szerda és péntek) két-két órában. a keddi és a szerdai pályabérletet, ami összesen másfél óra (a többi időt ilyenkor terepen és futópályán töltjük), az egyesület állja, a pénteki két órát viszont a csapat tagjai (beleértve az elnököt és az edzőt) saját zsebből fedezik. A felkészülés kiegészítéseként öt nagypályás edzőmérkőzést (valamennyit magasabb osztályú ellenféllel, idegenben) és egy teremtornát terveztünk.

Eredmények: Bicsérd (Megye 1/B) –  Királyegyháza 5:3 (1:3), Vajszló – Királyegyháza meccs elmaradt a pálya használhatatlansága miatt, Boda (Megye I.) – Királyegyháza 3:0, visszavan még Drávafok (02.21.) és Kétújfalu (02.28.) A február 13-án megrendezett I. Cserepes László Emléktornán Szigetváron községünk történelme előtt tisztelegve két csapattal indultunk: Vásárosszentgál (Löcher, Jung, Katona Zs., Szolga, Kürthy, Gábor, Kósa, Fata) és Magyarszentiván (Molnár, Keczeli, Kovács, Gunszt, Schneider, Lesnyik, Lajtmann, Sárközi) néven. A nyolccsapatos torna I. helyezettje lett Vásárosszentgál, III. helyezett pedig Magyarszentiván. Gólkirály: Kósa László öt góllal. SOHA ROSSZABB NE LEGYEN! Viszontlátásra a tavaszi rajton, ahol minden valószínűség szerint az első három fordulóban minden eldől. HAJRÁ KIRÁLY!