Szentdénesi Óvodafelújítás

Szentdénes Község Önkormányzat kivitelező vállalkozót keres a település óvodájának felújítására, melyet a Magyar Falu Program keretein belül elnyert 23 555 704 Ft támogatásból kíván megvalósítani.


Az óvoda épülete, építési engedélyhez nem kötött építési munkával kerül felújításra.
Kültéri munkálatok: bontás, zsaluzás, földmunka, síkalapozásbeton és vasbeton munka, falazás és egyéb kőművesmunka, vakolás és rabicolás, hideg és melegburkolatok készítése, aljzat előkészítés, közműcsatorna építés, kőburkolat készítés, bádogozás, fém nyílászáró és épületasztalos-szerkezet elhelyezése, szigetelés.


Beltéri munkálatok: előregyártott épületszerkezeti elem elhelyezése és szerelése, falazás és egyéb kőművesmunka, ácsmunka, vakolás és rabicolás, hideg és melegburkolatok készítése, aljzat előkészítés, fa és műanyagszerkezet elhelyezése, felületképzés, szigetelés, épületgépészeti szerelvények és berendezések szerelése, szellőztetőberendezések.


A pályázattal kapcsolatos bővebb tájékoztatást
Béres Hajnalka pályázati ügyintéző nyújt a 73/340-002/23-as telefonszámon, vagy személyesen a Királyegyházai Közös Önkormányzati Hivatalnál, 7953 Királyegyháza Petőfi u. 66.


jelentkezési határidő: 2020 március 20.