Kerékpártúra a Balatonon

A MAG Egyesület 2018. július 7-én rendezte meg idei második kerékpártúráját, nem is akárhol, Siófokon. Az érdeklődés igen nagy volt, így harmincan indultunk útra a falu és a közalapítvány, valamint egyik tagunk saját buszával. Odaérve kicsit nehezen, de megtaláltuk a kerékpárkölcsönzőt, ahol már vártak bennünket.

Miután mindenki megtalálta a neki megfelelő járművet elindultunk úti célunk felé. Mivel kisebb késéssel indultunk neki az útnak a végcélunkat, Zamárdi kilátót nem értük el. Azért a megérdemelt ebéd mindenkinek jólesett. Egy kis meglepetéssel is készültünk egyik tagunk részére, akinek közelgő születésnapját tortával ünnepeltük. Ebéd után egy kedvezményes kalózhajózásra mentünk. A hajóúton a gyerekek és a vállalkozó kedvű egyének kipróbálhatták a kalózkodást is. Aki pedig a hajózás örömeit szerette volna kipróbálni kormányozhatta a hajót egy kis ideig.  Ezután csapatunk egy része hazaindult, a másik fele még megmártózott a nem túl meleg Balatonban. Azt hiszem megint egy kellemes napot tölthettünk a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Királyegyháza Önkormányzata, és Grim Jenő jóvoltából. Ezúton is köszönöm nekik és mindenki másnak, akik segítettek a szervezésben.

Felhívom a játékos kedvű Királyegyháziak figyelmét, hogy 2018. augusztus 18-ára ismét felnőtteknek szóló vetélkedőt szervezünk, melyre jelentkezni a 30/515-08-84-es telefonszámon, illetve a richard.hollosi@lafargeholcim.com e-mail címen lehet.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 5.

Mindenkit szeretettel várunk!