Majális Kupa 2018

Az egyik legnépszerűbb hagyományos rendezvényünk, a Majális Kupa 2018-ban április 29-én valósult meg tizenhárom csapat részvételével. Nagyon sok csapat évek óta rendszeresen, töretlen lelkesedéssel vesz részt a barátságos megmérettetésen, de az idei kupa nemcsak a sok csapatról volt híres, hanem arról is, hogy részt vett rajta a Szlovákiából Somorjáról érkező Tejfalusi Bikák csapata is.

 

Ebben az évben a következő csapatok jelentek meg Királyegyházán: Királyegyháza, Király Pub, MAG, LAFARGE, Sumony, Gyöngyfa, Szentdénes, Lumiercoffee, Újhelyi FC, Tejfalusi Bikák, Grimwill, Karvalyok, Spárta.

 

       

 

   

 

Az első helyezett a LAFARGE, a 2. helyezett Gyöngyfa, 3. helyezett Lumiercoffee, a 4. helyezett Sumony csapata lett. A legjobb kapus díját idén Ács Viktor szerezte meg, a gólkirály pedig Braun Tamás lett. A Majális Kupa idén nem csak a fociról szólt: a Királyegyházai Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Királyi Lovas Klub és a helyi Mozdulj Magadért Egyesület is gazdagította a programot az elsősorban gyerekeknek szóló szórakozási lehetőségekkel, versenyekkel, lovaglással. A rendezvényen mindenkit megvendégeltünk egy meleg ebéddel és ásványvízzel.

 

A Királyegyháza Sportegyesület nevében ezúton megköszönöm Királyegyháza Önkormányzatának és Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítványnak a támogatást, a közreműködő civil szervezetek tagjainak a segítséget. Külön szeretném megköszönni Fata Nóra és Varga Viktória egész nap nyújtott önkéntes munkáját. Királyegyháza Sportegyesülete egy nagyszerű és sikeres napnak köszönhetően több száz embernek adott lehetőséget beszélgetésekre és ismerkedésre. Jövőre is ugyanitt várunk mindenkit sok szeretettel!