Köszönetnyilvánítás

Köszönetet szeretnénk mondani Sumony Önkormányzatának és mindazoknak, akik segítettek, hogy otthonunkat újra lakhatóvá a tudtuk tenni! Köszönjük a segítséget Orsós József Polgármester Úrnak, a képviselőtestület tagjainak, Balatoni Erikának, Gayer Zsoltnak, a testvéremnek, Budai Károlynénak és férjének, valamint Berta Rolandnak, aki a tetőt javította.

 

Sajnos, további segítséget is szeretnénk még kérni, szívesen elfogadnánk, mivel idáig csak a fél lakást tudtuk megcsinálni, a konyha és a nappali meg romokban van. Szükségünk lenne konyhabútorra és nappali bútorra. De bármilyen segítséget köszönettel elfogadunk!

 

2018 márciusának elején történt Sumonyban a tűzeset, melyben a családnak – a nagyszülők éltek itt két gyámságukra bízott unokájukkal – mindene odaveszett. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A sellyei és a szigetvári tűzoltók gyors és szakszerű beavatkozásának köszönhetően a tűz a szomszédos épületeket nem veszélyeztette, de a család otthona akkor életveszélyessé vált. A nagymama csak a gyógyszereit tudta kihozni a tűzoltók segítségével.