Király Kupa 2017

2017. április 29-én, a királyegyházai futballpályán egész napos program várta az érdeklődőket a hagyományosan megrendezett Király Kupa alkalmából, amit a Királyegyházai Sportegyesület szervezett, Fata Gábor irányításával.

Az idő sajnos nem volt túl kedvező, de az eső szerencsére nem esett. A gyerekek szórakoztatására volt ugrálóvár és trambulin. Zsákban ugrálással, labdavezetéssel és horgászattal pedig édességeket lehetett gyűjteni. Nagyon ügyesek és aktívak voltak a kicsik, a sok játéktól ők biztosan nem fáztak, szerencsére nem szegte kedvüket a borongós idő.

Reggel kilenc órától gyülekeztek a csapatok, a sorsolás után azonnal elkezdődtek a mérkőzések. A focistáknak és a programokon megjelenteknek reggelivel kedveskedtünk, volt kalács és zsíros kenyér hagymával. Egész nap lehetett fogyasztani üdítőt, kávét, és teát. Az ebédről a Nyugdíjas Klub gondoskodott. Reggeltől azon ügyködtek, hogy mindenkit minél finomabb étellel lássanak vendégül délben. Pincepörkölt készült és valóban jól sikerült, estére nem maradt semmi belőle. Ezúton is köszönjük munkájukat!

       

Közben a csapatok folyamatosan mérkőztek egymással. A kilenc csapat név szerint: St. Lorenzo,  Feketék, Sumony, Villámok, LAFARGE, Szentdénes FC, Fantázia Presszó, Gyöngyfa és Terex. A versengés célja a kupák elnyerése volt, járt az első, második és harmadik helyezettnek is. Oklevelet kapott a legjobb kapus, Schuller Gábor és a gólkirály, Vincze Dominik is.

   

Az első három helyezett a kupa mellé még egy tálca sört is kapott, és minden megjelent emléklappal távozhatott. Az első helyezett a Fantázia Presszó csapata lett, a második Gyöngyfa csapata, a harmadik pedig Szentdénesé.

Jövőre is megrendezésre kerül a Király Kupa, sok szeretettel várjuk a lelkes csapatok jelentkezését, a gyerekeket pedig egy kis játékra!