Mikulás, Te csodás!

2016. december 5-én este, sötétedés után, kis falunkban útra kelt a Mikulás segítőivel, a krampuszokkal. Hangos Télapóváró, az ünnepet idéző dallamok csendültek fel amerre járt. Hintója csak úgy pompázott a sötétben.

A kisgyerekek mindenhol türelmetlenül várták, hogy mikor érkezik a házuk elé. A Mikulást verssel, énekkel köszöntötték, aki kis édességet adott át nekik viszonzásul. A felvonulás biztonságát a polgárőreink  biztosították, valamint a Szentlőrinci Rendőrség.  Köszönjük nekik a segítséget. Köszönetet mondunk mindenkinek, aki a civil szervezetek bálján részt vett, és a tombola vásárlásával hozzájárult, hogy a Télapó segédei meg tudják venni az édességet gyermekeink részére. A bálban sok tombola felajánlást is kaptunk, ami szintén hozzájárult a kicsik öröméhez.

               

Köszönjük: Gyenis Istvánnak és családjának.  Konyári Tímeának,  a Királyi Lovas Klubnak, a Nyugdíjas klub tagjainak, a MAG-nak, a polgárőreinknek,  a királyegyházai kézilabda csapat tagjainak, az önkormányzat dolgozóinak, Szabó Zsófinak, Laczovics Évának, és nem utolsó sorban a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának.

Ezúton kívánunk mindenkinek Áldott, Békés Ünnepeket és Boldog Új Évet!