Kozma Ferenc
30/219-2266Lassan ezt az évet is magunk mögött tudjuk. 2020 a megalapítás, tanulás, fejlődés éve volt a Kft számára. Jelen esetben, mi még nem beszélünk konkrétan 1 évről, aktív tevékenységeinket 9 hónapja látjuk el, mint ahogy azt mindenki tudja, ebben az évben, április hónapban kezdte meg működését a Királyegyháza 2020 Kft. A Királyegyháza Községi Önkormányzat által alapított társaság Ózdi Tibor ügyvezetésével indította meg munkálatait további 8 alkalmazottal együtt. Az idő folyamán változások mentek végbe emberi erőforrás szempontjából a Kft életében, Ózdi Tibor ügyvezető egészségügyi állapota miatt lemondott pozíciójáról, helyét Kozma Ferenc vette át. Kisebb fluktuáció volt alkalmazottainak között, 2 személy távozott, 1 nyugdíjba vonult. Májusban további 6 embert alkalmazott a cég, augusztusban 1 fővel bővült csapatunk. Jelenleg 12 személyt foglalkoztat a társaság az ügyvezető mellett.

Fő tevékenységi köre, zöldterület kezelés. Feladatok közé tartozik a parkgondozás, növények ültetése, ápolása. Közterületek, árkok tisztántartása, utca bútorok állagmegóvása, felülkezelése, gazos, elhanyagolt területek rendbe tétele, fák gallyazása, bokrolás, fűkaszállás. Időszaktól függően, a napi alap elfoglaltságot a dolgozok mindennapjaiban a fűkaszállás, virágok gondozása, levél szedés alapozza meg. A tél beköszöntével ezeket a munkálatokat felváltja majd a közterületek síkosság mentesítése, járdák, közterület tisztántartása.

Az elmúlt hónapokban igyekeztünk nem csak a zöldterület karbantartással foglalkozni, hanem más, számos feladatott is megoldani, melyek már régóta várattak magukra. Számunkra fontos kis falunk rendbe tétele, szépítése. Napi teendőink mellett az elmúlt hónapok látványosabb munkálatai közé tartozik a temető rendbe tétele, a ravatalozó melletti térkövezés, virágosítás, maga a ravatalozó festése, a mellékhelyiség használhatóvá tétele. A közterületek virágosítása, virágosládák készítése. Az óvodától az orvosi rendelőig a kerítés felújítása. Az orfűi apartman részleges felújítása, működtetésé. Mind ezek mellett ebben az évben Kustra Erika kertészmérnök által megtervezett parkosítás, fásítás is megkezdődött, a tervek alapján a fák, tuják, bokrok ültetése is kiegészítette feladatainkat.

Lakossági szolgáltatásként a Kft. szezonban fűnyírást vállal.

Normál fűnyírás rendezett terepen: 10Ft/m2

Elhanyagolt és vagy rendezetlen terepen: 15Ft/m2


Cím: 7953 Királyegyháza, Petőfi Sándor utca 66.
Cégjegyzékszám: 332457