Négy éves a Lovas Klub

2016. október 1-jén rendeztük meg az év végi fogathajtásunkat Királyegyházán. Számunkra ez a nap igen nagy jelentőséggel bírt, mivel ekkor ünnepeltük klubunk négyéves fennállását. Visszatekintve az elmúlt évekre, büszkék vagyunk, hogy egyre többen jönnek az általunk megrendezett fogathajtásokra.

Fennállásunk alatt több fiatal is kedvet kapott a lovas sport kipróbálásához, s mára versenyzőink közt láthatjuk őket. A nézők száma is egyre nő, egyszer talán lesz közülük is olyan, aki kedvet kap és kipróbálja. Ezen a napon hét kategóriában összesen 83-szor álltak rajthoz versenyzőink, a megye különböző területeiről, többek közt: Szentlászlóról, Szigetvárról, Somogyapátiból, Gerdéről, de képviselte magát a Betlehem farm is. Akadtak versenyzőink a szomszédos megyéből is, Barcsról.

       

   

A nap eredményei:

Hátas hajtás: 1. Takács Enikő, 2. Betlehem Mónika, 3. Csóka Gábor

Hátas vadászhajtás: 1. Szalai Noémi, 2. Kőhegyi Tamás, 3. Betlehem Mónika

Egyes akadályhajtás: 1. Tóth Tibor, 2. Gál Dániel, 3. Lusek Balázs

Kettes akadályhajtás: 1. Tóth Tibor, 2. Mihálovics Gábor, 3. Csóka Gábor

Kettes vadászhajtás: 1. Gyenis István, 2. Tóth Tibor, 3. Mihálovics Gábor

Póni akadályhajtás: 1. Horváth Imre, 2. Kánya Gyula, 3. Nadrai István

Póni vadászhajtás: 1. Heiszler Máté, 2. Nadrai István, 3. Horváth Imre

Ezen a napon történt még egy fontos dolog a klub életében. Elnökünk, Mihálovics Gábor elfoglaltságai miatt már úgy érezte, hogy nem tudja tovább betölteni posztját, ezért új elnököt választottunk. Hosszas egyezkedés után sikerült meggyőznünk Gyenis Istvánt, hogy vállalja el a posztot, sok sikert kívánunk neki.

Köszönet a támogatásért a Királyegyházai Önkormányzatnak, a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítványnak, az ?s családnak, és mindenki másnak, akik segítettek ezen a napon.