Az Időseket köszöntöttük

2016-ban is szép számmal gyűltek össze Királyegyháza nyugdíjasai az Idősek világnapjára rendezett műsorra a Kultúrházban. Nekik is jár egy kiemelt nap, amikor őket ünnepeljük, és a középpontba kerülnek. Most csak annyi volt a dolguk, hogy szórakozzanak, kikapcsolódjanak, élvezzék a műsort. A Királyegyházai Nyugdíjas Klub tagjai máskor rengeteget dolgoznak a falu érdekében, hogy az egyes programokon az egybegyűltek egy jót egyenek, az énekkarukkal szerepelnek, vagy a gyerekekkel foglalkoznak.

2016. október 1-jén az Idősek világnapja alkalmából a programok 11 órakor kezdődtek, a Két szoknya egy nadrág Társulat fellépésével. Bár végül két nadrággal és egy szoknyával vágtak bele a műsorba, mindenki élvezte, nagyon jó előadást hoztak össze. A közönséget bevonták, megénekeltették az időseket, nagyon jó hangulat kerekedett. A színpadról alig akartak távozni, nagyon jó volt a közönségük, kicsit a tervezettnél hosszabbra is sikerült a műsoruk. Előadták többek között a Marinát, a Szép város Kolozsvárt és több operett részletét is. A társulat fellépése után az ovisok következtek, egy-egy verset adtak elő az idősek nagy örömére. Nagyon ügyesen szerepeltek a kicsik is. Végül Grím Ferenc Polgármester Úr mondott egy szép köszöntőt az idősekhez.

   

       

Ezek után mindenkit megvendégeltek egy finom ebéddel. Az ételt a botykapeterdi Pálma Vendéglőben készítették, bőséges tálakat hoztak, így mindenki jóllakott, desszertként még rétes is került az asztalra. Az ebéd alatt és után is, Horváth László Flipper gondoskodott a jó hangulatról. A mulatozás késő délutánig tartott, sokan szinte végig táncoltak és buliztak, nagyon jól szórakoztak, az ebédet és a süteményt sokan a táncolással azonnal le is dolgozták.

A nagyon jól sikerült ünnepi nap után is kívánunk Királyegyháza időskorú lakosainak, egészségben, szeretetben eltöltött hosszú boldog éveket!