Kirándultunk

2016. július 16-án a rossz idő ellenére felkerekedtünk és célba vettük a zalakarosi termálfürdőt. Az első úti cél Balatonlelle lett volna, de mivel az időjárás nem kedvezett, ezért döntöttünk a meleg vizes strand mellett. Kis csapatunk 2014-ben járt már itt, ezért örömmel tértünk vissza így együtt. A hangulat valami fantasztikus volt, énekszóval tettük meg az utat. Arra kellett csak figyelni, hogy sikerüljön a busz elejének azt énekelnie, amit a végének.

A fürdőben mindenki jól szórakozott, kicsik és nagyok egyaránt. A bátrak az eső és a hideg ellenére a kinti medencéket és csúszdákat is kipróbálták. A fázósabbak a szaunában és az infrakabinokban melegedtek, pihentek.

Hazafelé jövet megálltunk Kéthelyen, a Lóki csárdánál, ahol elfogyasztottuk a vacsoránkat. A bőséges választékból mindenki megtalálta a szájízének való finom ételt. Mindenki remekül érezte magát.

Köszönjük a támogatást Királyegyháza Felvirágoztatása Közalapítvány Kuratóriumának, nélkülük ez a csodás nap nem jöhetett volna létre.