Mert vetélkedőből soha nem elég

2016-ban a vetélkedők sorát május 1-jén nyitottuk meg. Az a cél vezérelt minket, hogy ezen a napon a helybéli lakosok itt találjanak maguknak kikapcsolódási lehetőséget. Az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, de legalább eső nélkül kitartott a játék végéig.

A résztvevők kedvét ez nem szegte, így öt csapat részvételével bonyolítottuk le a rendezvényt. A csapatok igen vegyesek voltak, az ovistól a felnőttig minden korosztály képviseltette magát. Voltak olyan feladatok, amik ismerősek lehettek már azoknak, akik részt vettek tavaly a felnőtt vetélkedőn, mint például a labirintus vagy akár a vízhordás sítalpakon. De sok új érdekes feladat is volt, többek között pattogatott kukorica gyűjtögetése pohárba egy szívószál segítségével, üvegdöntés a derekukra kötött krumplival, karaoke, linzerkarika váltóverseny szívószállal, lufipukkasztás matracpumpával, de talán a legnehezebb a kosárba dobás volt, amiben a versenyzők megmutathatták, hogy milyen a csípőmozgásuk. Délben megvendégeltünk mindenkit egy kis virslivel meg innivalóval. Utólag még egyszer gratulálok a csapatoknak, hisz nagyszerűen helytálltak minden feladatban, és nem adták fel! Reméljük jól érezték magukat. Köszönetet mondok a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítványnak az anyagi támogatásért, valamint a Nyugdíjas Klub tagjainak, Hollósi Jánosnénak, Kaszás Zoltánnénak, Kaszás Viktóriának, Ormódi Melindának, Szabó Zsófinak és Fata Gábornénak a rendezvény lebonyolításában nyújtott segítségükért.

További részletek a Galériában!

Megint 12 óra

A Mozdulj Magadért Egyesület 2016. július 23-án ismét megrendezi 12 órás felnőtt vetélkedőjét. Az első díj egy 40.000 Ft-os szórakozási lehetőség. Négyfős csapatok jelentkezését várjuk, korlátozott számban. Ha szereted a vidám, szórakoztató játékokat és elég kitartó vagy, jelentkezz! Jelentkezni a 30/515-0884 számon, illetve az info@kiralymag.hu e-mail címen lehet.