Király Kupa 2016

Mivel 2016-ban május 1-je éppen vasárnapra esett, és futballcsapatunk ezen a napon aktuális meccsét játszotta a Megyei negyedik osztály B csoportjában, felmerült bennünk a gondolat, hogy idén elhagyjuk a hagyományos Király Kupa rendezvényt.

Ezt a rossz ötletet azonban gyorsan el kellett vetnünk, mert a szokásos résztvevő csapatok élénk érdeklődést tanúsítottak a kupa időpontja iránt. Úgy döntöttünk tehát, hogy május 7-én megtartjuk a Király Kupát. Ezúttal tizenkét csapat vett részt a kupanapon, és reggel kilenctől egész nap rúgták a bőrt a királyegyházai futballpályán. Nemcsak a focisták szórakoztak jól, de elkísérte őket a baráti körből, családtagokból álló szurkolótábor, akik közül néhányan éltek a lehetőséggel, és a pálya mellett bográcsoztak. A szervezők és a helyi csapat segítségére siettek a Nyugdíjasaink, akik ismét nagyon finom pincepörkölttel kedveskedtek, valamint a Polgárőrség tagjai, akik a biztonságunkról gondoskodtak. Azt tapasztaltuk, hogy nagyon sok kisgyerek is elkísérte a felnőtteket, ezért a jövőben rájuk is gondolnunk kell, tervezzük, hogy jövőre gyerekprogrammal is kísérjük majd a rendezvényt. Bízunk benne, hogy mindenki nagyon jól érezte magát! Köszönjük Fata Gábornak a szervezést, és gratulálunk ahhoz, hogy csapatunk a Hónap legsportszerűbb csapata című verseny áprilisi időszakában a Megyei negyedik osztály B csoportjában az első helyen végzett!

Gratulálunk továbbá ahhoz a szép sikerhez is, hogy az MLSZ határozata alapján a 2015/2016-os szezonban a Megyei negyedik osztályú Gravírtechnika B csoportban az első két helyezést elérő csapat – így a Királyegyháza SE is – feljutott a Megyei harmadik osztályba, a Fürge Nyuszi M. III. Czibulka csoportba. A rendezvényt a Királyegyháza SE szervezte, fő támogatója a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány volt.

További részletek a Galériában!