Jótékonysági bál

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden résztvevőnek, aki megtisztelte az egyesületünket azzal, hogy részt vett első jótékonysági bálunkon.

Az estét nagy izgalommal vártuk! Már minden előkészülettel megvoltunk, a zenészek is ráhangoltak, a vendégek érkeztek, gondoltuk, itt már minden sínen van, de ekkor: elhallgatott a zene, elsötétült a terem. Gondoltuk, ez nem jó előjel! Áramszünet lett! Mindenki meglepődött, az asztalokat hangulatos teamécsesekkel megvilágítottuk, és vártunk! Az E.ON tájékoztatása szerint a délutáni szél több faágat letört, ezért munkatársaik az elhárításon dolgoztak. Szó, ami szó, ez nem volt bekalkulálva! Fél óra sem kellett, és már ismét volt áram, kezdődhetett a szórakozás.

Nagyon sokan segítettek valamilyen formában, volt, aki a belépőjegyet megvásárolta, volt, aki tombolaajándékot ajánlott fel és voltak, akik támogatói jeggyel segítették az egyesület működését.

Támogatóink voltak: Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány, Királyegyházai Nyugdíjas Klub, Lovas Klub, Dodó kereskedés, Pillangó Szépségszalon, Grím Ferenc polgármester, Beák Laura jegyző, Konyári Tímea tanárnő, Palkó Ottó iskolaigazgató, ?s Gergely vállalkozó, ?s Ferenc és a Királyegyházai Húsbolt, Pollák Zsolt kővágószőlősi vállalkozó, id. Gyenis István őstermelő, ifj. Gyenis István, Varga Sándorné és családja, a Kontra család, Gyúró Zoltán és családja, Mihálovics Gábor és családja, Gallovics Csaba és Bogdán Imre zenészek.

   

Köszönjük Szabó Zsófinak a szervezésben nyújtott segítségét.

Ez a sok támogatás, amit kaptunk, ismét megerősített bennünket abban, hogy a Polgárőrségre és az Önkéntes Tűzoltó Egyesületre, mint Katasztrófavédelmi csoportra, igenis szükség van településünkön. Ezt bizonyítja az is, hogy folyamatosan bővül létszámunk, egyre többen segítik munkánkat, még olyanok is, akik nem is tagjai az egyesületnek.

Köszönjük Nekik is a segítséget, név nélkül! Mi továbbra is őrzünk, védünk és megelőzünk!

Támogatást továbbra is köszönettel elfogadunk a következő bankszámlaszámra: OTP 11731135-20009836.