Maszkabál volt a suliban

Az iskolai farsangi bált hagyományosan a szülői közösség szervezi az aktuális második osztállyal karöltve. Így történt 2016-ban is, minden szervező, rendező kitett magáért, és nagyon sok szép és ötletes jelmezt csodálhattunk meg.

A lelkes szülők már kora délelőtt érkeztek, sürögtek-forogtak, rendezkedtek, majd szépen felöltöztették gyermekeiket. A második osztály nyitótáncával megteremtette a hangulatot, a pattogós countryzene, és a sok vidám gyerek mosolyt varázsolt mindannyiunk arcára. Néhány osztály csoportosan is szerepelt, ők a jelmezek elkészítésén túl még kis zenés-táncos produkcióval is készültek. A felső tagozatosok közül, sajnos, csak a hetedikesek vették a bátorságot, mert ők szerettek volna idén is egy vicces közös élményt szerezni önmaguknak a felkészüléssel és a fellépéssel egyaránt. Nagyon örültünk, hogy a kedves szülők is kíváncsiak voltak gyermekeikre, eljöttek, megnézték és megtapsolták a szereplőket.

       

   

A felvonulás után, amíg a zsűri visszavonult meghozni a döntését, addig mi elfogyaszthattuk a finom szendvicseket és süteményeket. Az eredményhirdetés után kezdetét vette a tánc és a közös játék, melyben Hollósi Richárd irányítása mellett jókat kacaghattak a gyerekek. A tombolán sok-sok értékes ajándék került kisorsolásra, reméljük, sikerült vele örömet szerezni a nyerteseknek. A farsangi bál költségeit az iskolai szülői közösség és a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány vállalta a gyermekek gondtalan szórakozása érdekében.