Szentdénesi ovis farsang

Szentdénesen 2016. február 6-án, szombaton három órától tartottuk az óvodások farsangi bálját. Nagy sokan hozzájárultak a gyerekek mulatságához, ezúton is köszönjük szépen a rengeteg felajánlást.

 

Támogatóink voltak: Vidra Sándor, Varga Zoltán és neje, Tóka László, Wágner Tibor és neje, Földesdi Jenő és neje, Ritecz Zoltán, Simonné Hurja Veronika, Gomez Hambibár, Hewofarm Kft, Katolikus Caritas, a Szentdénesi Asszony Klub, Szercsik Erika, Bogdánné Mogyorósi Katalin, Kiss Renáta, Ignácz Anna, Katona Krisztián, Tókáné Jancsi Ivett, Katona Alexandra, Csuzi Csilla, Gyenis Csaba és Biró Anita.

 

                                             

 

A farsangot az óvodások táncos-zenés fellépésével kezdtük meg, melyre Hánik Gyöngyi és Gazdag Éva óvónők készítették fel a gyerekeket. Utána mindenki külön-külön megmutathatta a saját jelmezét. Ezt követően büfével, tombolasorsolással és zenével zajlott tovább késő délutánig a gyerekek álarcosbálja. Este kilenckor a kultúrházban kezdetét vette a jótékonysági bál. A zenéről Sziráki Szabolcs, Kövesdi Tamás és Balázs Dezső gondoskodott, nekik is köszönhető, hogy a rendezvény hajnalig tartó és jó hangulatú volt.

 

Köszönet a bál szervezőinek a sok munkáért és türelemért: Tóka Lászlónak, Földesdi Szandrának, Tóka Dénesnek, Varga Máriának, Bódis Renátának és Szercsik Erikának! A bál bevételének összegét az óvodások kirándulására felajánlottuk.