Farsangi kupa

A királyegyházai női amatőr kézilabdacsapat felkészülési tornát rendezett 2015. február 22-én. A meghívott két csapat a Pécsi Garleo és Mohács csapata volt. A tornán a vendégek nagyon jól érezték magukat,  régi barátokkal együtt  elevenítettük fel a  kézilabda szép emlékeit.

A tornára nagyon sok néző érkezett, és lelkesen szurkoltak csapatunknak. Nagyon kemény, szoros meccsekre került sor! A pécsi csapatot egy góllal, nehéz küzdelemben sikerült legyőzni, a Mohács csapatától pedig két gólos vereséget szenvedtünk. Így a második helyezést értük el. Csapatunk most először játszott ilyen felállásban, mivel fiatalokkal bővült a létszámunk.

Az új csapattagok a meccsek alatt – a szülőkkel együtt – szívvel-lélekkel szurkoltak társaiknak a kispadról. Nagy odaadással készülnek minden edzésen a most következő húsvéti kupára, és elkötelezettségük példa értékű minden felnőtt számára. Reméljük, kitartásuk meghozza gyümölcsét, és jövőre átveszik a nagyok szerepét, hogy büszkén viselhessék Királyegyháza mezét, bármerre is járjanak. Dicséret illeti Mikó Izabellát, Kozma Lilit, Takács Grétát és a már  felnőtt csapatban játszó Kószó Nikolettát.

Köszönet a szülőknek: Mikó Józsefnek és Kozma Ferencnek és feleségének, hogy segítik a csapat munkáját.

Külön szeretnénk megköszönni a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány segítségét, és hogy kiállnak a csapatért jóban, rosszban. Szeretettel várunk minden kedves szurkolót a 2015. április 4-én megrendezésre kerülő Húsvéti kupára, melyet a szentlőrinci sportcsarnokban tartunk 10 órai kezdettel.