A 2013. évi tevékenységünkről

Újból el telt egy év, ami arra kötelez, hogy az alapszabályunk II. fejezet "A" pontja értelmében a vezetőség nevében beszámoljak a 2013-as évben elvégzett feladatokról.

 

Az elmúlt évben sikeresen részt vettünk a megyei járőrversenyen, ahol sok elméleti és gyakorlati tapasztalatban részesültünk. Településünkön több rendezvényt is sikeresen biztosítottunk, így például két családi napot, ahol már a diákok is részt vettek diákmunka program keretében. A cementgyár nyílt napjain segítettünk parkoló biztosításában és a forgalom irányításában. Ezen kívül gondoskodtunk a biztonságról a szüreti felvonuláson, a Halottak Napján, az óvodások, iskolások Márton napi felvonulásán, a lovas klub által szervezett Mikulás napi felvonuláson. A Kistérség Fejlesztő Központ Egyesület támogatásával önkéntes tevékenység keretében társadalmi munkát is végeztünk: fűszerkertet építettünk és kerítést  festettünk, ennek segítségével eljutottunk egy családi kirándulásra Keszthelyre. Ott meglátogattuk a Festetics-kastélyt, a Mezőgazdasági Múzeumot, és elmentünk egy sétahajókázásra is. Onnan átmentünk Balatongyörökre, ahol egy ízletes ebédben s szép kilátásban volt részünk. Miután mindenki jóllakott, pihentünk a Balaton partján, ahol aki úgy gondolta lábat lógatott, aki pedig bátor volt, fejest is ugorhatott a Balatonba. Remélem, hogy mindenki jól érezte magát!

 

 

A tavalyi évben pályázat segítségével sikerült az irodai bútorzatot felújítani, ami már igazán ráfért. Köszönetet mondok a Megyei Polgárőr Szövetségnek, és szeretném megköszönni a lelkiismeretes, kötelességtudatos hozzáállását mindenkinek.

 

Bízom benne, hogy továbbra is nagy kedvvel és kitartással, és még több szolgálati óraszámmal vesznek részt a vállalt feladatokban az egyesület tagjai, holott tudjuk, ezért a megbecsült munkánkért semmilyen anyagi juttatást nem kapunk.

 

Ezért bízom abban, hogy polgárőreink továbbra is nagy megbecsülést és megértést kapnak a lakosság részéről, hiszen mindannyian a szabadidőnket feláldozva védjük és őrizzük a község vagyonát.