Idősek köszöntése

Hagyományainkhoz hűen, 2013 október 19-én ünnepség keretében köszöntöttük Királyegyháza idős lakosait. Tormási Attila, mint Ribizli bohóc, zenés műsorával csalt mosolyt az ünnepeltek arcára. Királyegyháza Önkormányzata finom ebéddel látta vendégül a megjelenteket. A Királyegyháza Római Katolikus Plébánia minden vendéget megajándékozott egy 2014. évre szóló kalendáriummal, gondoskodott az ebéd utáni talpalávalóról, és a Királyegyházai Nyugdíjas Klub részére külön meglepetéssel is készült.

Az ebédhez tálalt mennyei süteményeket a Nyugdíjas Klub tagjai készítették nagy gonddal és szeretettel. A jó együttműködés eredményeként a helyiek meghívására a Szabadszentkirályi Nyugdíjas Klub tagjai is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt. Nagyon megható része volt a délutánnak, amikor kiderült, hogy Nagyfenyvesi Józsi bácsi és kedves felesége, Marika néni éppen ezen a napon ünneplik 50. házassági évfordulójukat.

   

       

A zenekar és a vendégek szívből jövő jókívánságai könnyeket csaltak a szemükbe.

 

Köszönjük minden közreműködőnek, hogy segítségével igyekezett széppé, valódi ünneppé varázsolni az Idősek számára ezt a napot!