Szülők bálja 2019

Fergetegesen jó hangulat jellemezte az idei jótékonysági bált, melyet 2019. január 12-én tartottunk meg a Királyegyházai Általános Iskola szülői közössége szervezésében. Nagy örömünkre nagyon sokan eljöttek a szülők és a volt tanítványaink közül, valamint az iskola állandó partnerei, a civil szervezetek tagjai, helyi és a bejáró tanulóink szülei, hozzátartozói is.

Köszönjük Mindenkinek, hogy már a megjelenéssel, a belépőjegy megvásárlásával hozzájárultak a Királyegyházai Általános Iskola tanulóinak támogatásához, hiszen a bál bevételét a szülők teljes egészében a gyermekekre fogják fordítani, a gyermeknapi és a karácsonyi programokra, ajándékozásra. Sokan más módon is adakoztak, például tombolatárgy felajánlásával vagy a vendéglátáshoz való hozzájárulással: Balogh Éva, Bódog család, Bonnyai Annamária, Csóka Ferenc, Csóka Gábor, Gyenis Roland, ifj, Gyenis István, Hollósi Tünde, Katona család, Keczeli család, Kis-Halas Ádám, Konyári Tímea, Kozma család, ?s Ferenc, ?s Gergely, ?sné Csóka Mária, Patkó Tünde, Tóka család, Vég-Erős Adrienn, Vincze család.

           

A rendezvény fő támogatója ezúttal is a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány volt, köszönet érte a Kuratórium tagjainak. A szülői közösség lelkiismeretes és precíz szervezésének köszönhetően a bál nagyon jól sikerült, már az első percekben megtelt az aula a táncolókkal, és ez így folytatódott hajnalig, hiszen a Horváth László, Flipper által szolgáltatott zene egyre csak fokozta a jó hangulatot. Az este során jó alkalom nyílt a kötetlen, baráti beszélgetésekre, ismerkedésre, az otthonról hozott ételek és italok kínálására, közös elfogyasztására és az ízek kiértékelésére, ami még közelebb hozott bennünket egymáshoz. Hála és köszönet a szülői közösség tagjainak a hatékony szervezésért és az elegáns rendezvényért!