Hírek Sumonyból

Véradás:

Február 26-án 24 fő jelentkezett véradásra Sumonyban. Érdekesség, hogy Tatár Kiss Józsefnek ez volt a 80. véradása. Gratulálunk! Ezen a napon az első öt véradó volt: Végh Anikó, Sugár Dóra, Bogdán Gyuláné, ifj. Bogdán Gyula és Gócza Miklós. Minden véradót ebéddel kínáltunk.

 

Köszönjük a szervezőknek – Sumony Önkormányzat, Sumony CKÖ – és a segítőknek a tevékenységét, valamint a támogatást az Okor Kft.-nek! Reméljük legközelebb is ilyen sikeres lesz a véradás! Köszönet a Vöröskeresztnek és a dolgozóknak, hogy a hétvégéjüket erre az eseményre szánták! 

 

Nőnap:

Március 5-én 17 órai kezdettel került megrendezésre Sumonyban a nőnapi összejövetel. Orsós József polgármester köszöntötte a vendégeket, majd Barhács János képviselő verset mondott a Nők tiszteletére, akiknek a műsor végén egy-egy szál virággal is kedveskedtünk. Szendviccsel, süteménnyel és itallal vendégeltük meg a nőket. A zenét Spándli Szilárd szolgáltatta. Olyan nagyon jó hangulatot teremtett, hogy nem akarták elengedni. A rendezvény anyagi fedezetét a Sumony Önkormányzata és a Sumonyi CKÖ biztosította. Minden kedves résztvevőnek, támogatónak és segítő kéznek köszönetet mondunk. Köszönet a szervezőknek a segítőkész munkáért.