Mérkőzések, és sikerek

2018. december 5-én vett részt a Királyegyházai Általános Iskola csapata Bükkösdön az I. Mikulás kupán. A mini tornán három csapat vett részt (Nagypeterd, Királyegyháza és Bükkösd), amit fölényesen két nagyarányú győzelemmel iskolánk nyert meg.

2018. december 17-én rendezték meg a IV. korcsoportos futsal (teremlabdarúgás) területi döntőjét Szentlőrincen. A szentlőrinci körzetből Bicsérd, Szentlőrinc, Királyegyháza és Magyarmecske nevezett. Körmérkőzések után három győzelemmel iskolánk tanulói megnyerték a területi döntőt, majd délután a körzeti döntővel folytatódott a program.

A döntőt a szigetvári terület győztese, a szentlőrinci terület győztesével vívta meg, ahol tanítványaink 11:2 arányú győzelmet arattak, ezzel jogot formálva a megyei döntőn való részvételre, melyre 2019. január 7-én került sor Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Hat iskola mérkőzött meg egymással, két csoportban. Kicsit elégedetlen vagyok az ott elért eredménnyel, mert idén egy igazán jó képességű játékoskerettel vettünk részt az eseményen, és ennek ellenére csak a 4. helyet sikerült megszereznünk.

Iskolánk játékosai: Kövy Máté, Pázmándi Szabolcs, Tóth Dániel, Tóth Márk, Lasanc Mátyás és Blum Krisztofer.

Gratulálunk az egész csapatnak!