Karácsonyi köszöntők

Mindenki nagyon várja a karácsonyt, az év legmeghittebb ünnepét, de különösen nagy figyelmet fordítunk ebben az időszakban a gyermekek örömére. A Királyegyházai Óvodában és a Királyegyházai Általános Iskola évtizedekre nyúló hagyománya van annak, hogy a pedagógusok ünnepi műsort szerkesztenek, amit betanítanak a gyerekeknek, tanulóknak, majd több különböző helyszínen, több különböző szereposztásban adják elő.

2018-ban Sumonyban kezdtük a szereplést. December 14-én délután a Sumonyi Kultúrházba érkeztünk ünnepváró műsorunkkal. Először az óvodások léptek fel, majd az iskolások köszöntötték a helyieket verses, énekes előadásukkal. December 19-én, Szentdénesen, december 20-án a Baranya Megyei Boróka Otthon rigópusztai intézményében, december 21-én pedig Királyegyházán a Civil Házban csendültek fel a karácsonyi énekek, versek, zenék a gyermekhangokon.

           

Ezúton is köszönjük az óvodapedagógusoknak és a tanítóknak, hogy megszerkesztették és betanították a műsorokat, felkészítették a gyerekeket a szereplésre, és ezzel mindenki szívébe belopták az ünnep fényét és örömét.