Pihentető fürdőzés

A Királyegyházai Nyugdíjas Klub rendszeres összejöveteleinek és a települési rendezvényeken való segítő tevékenységeinek köszönhetően igen aktív közösségi életet él egész évben, de mi is nagyon vágyunk egy kis gondtalan kikapcsolódásra, közös pihentető programra.

Ezért is nagyon örültünk, amikor 2018. augusztus 17-én a magyarhertelendi gyógyfürdőbe indulhattunk egy kellemes fürdőzésre. Nagyon készültünk a kirándulásra, hetekkel előtte tervezgettük már, egyeztettük a programot, hogy ismét kicsit együtt lehessünk és kimozduljunk a hétköznapokból. Már nem volt ismeretlen előttünk, hogy a fürdő csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, ami már önmagában megalapozza a pihentető, jó hangulatot. Az épületben található fedett élményfürdőkön és gyógymedencéken kívül a parkban is különböző gyógyvizes medencék találhatók, mindenki válogathatott kedvére, hiszen egyik kellemesebb volt, mint a másik. Nagyon tetszett mindenkinek a hely, szép nyugodtan üldögéltünk, beszélgettünk, nagyon jól éreztük magunkat. Épp csak annyira hagytuk el a medencéket, amíg délben elfogyasztottunk egy-egy finom, ropogós, frissen sült lángost, aztán ismét irány a vízbe!

Miután jól kiáztattuk a bőrünket, elindultunk a Rácz Tanyára, ahol ízletes sültekkel, palacsintával és Grím Ferenc polgármester jóvoltából, finom vörösborral vártak bennünket. Itt kipihentük a fürdőzést, és az egész nap tekintetében feltöltődve nyugtázhattuk, hogy megint egy nagyon szép napot tölthettünk el együtt, jó társaságban, csodálatos természeti környezetben.

Köszönjük mindezt a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány vezetőjének, Fata Gáborné Ancsának és Grím Ferenc Polgármester Úrnak.