Civil bál 2017

A szépen felújított kultúrházunk sok-sok hagyományos és új programnak lett otthona az utóbbi években, így többek között a hagyományteremtő szándékkal létrehozott, viszonylag új, de máris szinte elvárt eseménynek, a helyi civil szervezetek tagjai számára rendezett bálnak is méltó helyszínt nyújtott 2017 novemberében is.

 

A bál főszervezője ezúttal is Szabó Zsófia, a Kultúrház vezetője volt, aki gondos előkészületeket tett annak érdekében, hogy mindenki időben értesüljön a lehetőségről, beszerezte a szükséges kellékeket, elkészítette a diszkrét, de mégis kedves dekorációt, és mindenről gondoskodott, hogy a megérkező vendégek végül gondtalanul szórakozhassanak.

 

Sajnos, a Nyugdíjas Klub tagjai ezúttal nem csatlakoztak a társasághoz, mert egy-két nappal későbbi saját rendezvényükre készülődve túl fárasztónak találták volna a megjelenést. Mi, akik jelen voltunk, szeretettel gondoltunk rájuk és koccintottunk is az egészségükre!

 

A batyus bálon örömmel vettek részt a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának, a Király Lovas Klubnak és a Mozdulj Magadért Egyesületnek a tagjai. Eljöttek és remélhetőleg jól szórakoztak a női amatőr kézilabdacsapatunk tagjai is. Megtisztelte a rendezvényt Beák Laura jegyző asszony és ?s Gergely önkormányzati képviselő is.

 

A bál megnyitóján Szabó Zsófia köszöntötte a vendégeket, és elmondta, hogy a tombolasorsolásra az egyéni felajánlásokon túl a lovas klub támogatásával sikerült ajándéktárgyakat beszerezni, a bevételből pedig lovas Mikulás fogja megajándékozni a 14 év alatti királyegyházai gyermekeket. A báli zenét ezúttal is Horváth László, Flipper biztosította.