Köszöntjük az Édesanyákat!

Anyák napja alkalmából néhány gyermek és egy költő gondolataival köszöntünk sok szeretettel minden Édesanyát és Nagymamát!

 

Pákolitz István: Anyámnak

 

Hogyha virág lennék, 
ölelnélek jó illattal;
hogyha madár lennék, 
dicsérnélek zengő dallal;
hogyha mennybolt lennék, 
aranynappal, ezüst holddal, 
beragyognám életedet csillagokkal.

Virág vagyok: ékes,
piros szirmú, gyönge rózsád,
madár vagyok: fényes 
dalt fütyülő csöpp rigócskád, 
eged is: szépséges 
aranynappal, ezüstholddal, 
beragyogom életedet csillagokkal.

Gosztola Melinda: Köszönöm, Anya, hogy felneveltél, segítettél, ápoltál, ha beteg voltam! Köszönöm azt a sok jót, amit tettél értem! Anyának lenni biztos nem könnyű, de Te mindent megteszel azért, hogy boldog legyek. Nagyon szeretlek, Anya!

Katona Cintia: Anyának lenni nehéz, de szerintem nagyon is jó dolog. Sok mindennek meg kell felelni, ha az ember jó anya akar lenni. Anya, én köszönök mindent, amit értem teszel, hogy mindig mellettem vagy és mindig számíthatok Rád!

László Patrícia: Szerintem anyának lenni nem könnyű feladat, mert Te mindig arra törekszel, hogy jobb legyen az életem. Köszönöm, hogy mindig megvédesz, hogy segítesz nekem és megvigasztalsz. Köszönöm Neked, hogy ilyen kedves és megértő anyuka vagy! Nagyon szeretlek, Anya! 

Pásztler Bianka: Én úgy gondolom, hogy anyának lenni nagyon nehéz és fárasztó. Köszönök mindent, amit értem teszel, hogy törődsz velem! Köszönöm, hogy a bajban mindig mellettem vagy, és számíthatok Rád! Sajnálom, ha valaha is csúnyán beszéltem Veled! Szeretlek, Anya!

Réti Médea: Köszönöm, hogy mindent megteszel értem, azt is, hogy ha kell valami, azt megveszed, vagy megcsinálod, bármilyen drága is az, vagy nehéz. Köszönöm, hogy eltűröd azt, hogy hisztis vagyok. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy, jóban, rosszban.

Tóth Melitta: Szerintem anyának lenni nehéz, és sok türelmet kíván. Köszönök mindent, amit értem teszel, segítesz mindenben, törődsz velem, türelmesen viseled, ha nem teszem azt, amit mondasz. Bocsánatot kérek azért, ha néha visszabeszélek, vagy flegma vagyok! Szeretlek, Anya!

 

Vida Henrietta: Köszönöm, Anya, hogy jóban, rosszban velem vagy, segítesz nekem, ha valami baj van! Mindig türelmesen meghallgatsz. Minden reggel vidáman keltesz fel, ha épp meccsem lesz, akkor mindig biztatsz, hogy menni fog, ügyes leszek. Bocsánatot kérek, hogy sokszor türelmetlen vagyok, és nem a legszebb szavakkal válaszolok Neked. Köszönöm, hogy vagy nekem, Szeretlek, Anya!