Játékos délelőtt a Kultúrházban

A Mozdulj Magadért Egyesület vezetője, Hollósi Richárd, hűen a közösség nevéhez, újra és újra új ötlettel áll elő és szervez játékos, vidám vetélkedőket. 2016 májusában és szeptemberében a gyermekek, 2016. november 12-én pedig a felnőttek voltak a célközönség.

Az egyesület tagjaként az a megtiszteltetés ért, hogy Hollósi János és Kaszás Viktória társaságában én is zsűritag lehettem, így végigizgulhattam a játékosokkal együtt az egész délelőtt tartó vetélkedőt, ami egyrészt igényesen, másrészt kellően viccesen összeállított feladatsorával nagyon szórakoztatónak bizonyult. Szerepelt a kérdések között több különböző műfajú zene- és versfelismerés, az általános tájékozottsági szint mérése: Forma 1-es információk és híres emberek felismerése, memóriajáték és activity.

       

   

A legviccesebbek ezúttal is az előre megadott össze nem illő tárgyak, szereplők és helyszínek felhasználásával megírt és előadott színpadi játékok voltak. A fiúkból álló Sárga csapatnak például labda, védősisak, asztalterítő és cigaretta felhasználásával kellett szülést levezetni, és nagyon derekasan helyt állva, szép kerekfejű eredményt tudtak felmutatni. A vetélkedő színvonalát emelte a főszervező által kreált elektromos jelzőrendszer. A különböző színű felvillanó lámpákról kapták nevüket a csapatok, akik közül a nagyon szoros versenyt végül a Zöld csapat nyerte. A többi csapat tagjai is nagyon jól érezték magukat, hisz a cél, a jó szórakozás, mindenki számára megvalósult. Miután a csapatok kellően elfáradtak a szellemi erőfeszítésekben, és már elég sokat nevethettünk is, akkor megérkezett a pizza, melyet jó étvággyal fogyasztottunk el. Biztatok mindenkit, hogy a legközelebbi lehetőséget kihasználva, csapatokba szerveződve jelentkezzenek erre a könnyed szórakozást jelentő vidám vetélkedőre.