Születésnap a cementgyárban

2011. szeptember 15-én Európa egyik legmodernebb, és megjelenésében egyik legimpozánsabb gyárát, a LAFARGE Királyegyházai Cementgyárát nagyszabású ünnepséggel avatták fel. A LAFARGE Cement Magyarország Kft. mára a magyar építőanyag piac meghatározó szereplője, továbbá Baranya megye egyik legnagyobb vállalkozása.

A megtartott jubileumi ünnepséget sok hivatalos személy és a helyi közösség számos képviselője is megtisztelte jelenlétével.

A Királyegyházi Cementgyár egy újabb mérföldkőhöz érkezett a mai napon. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy meghatározó szerepet töltsünk be az építőipari innovatív megoldások fejlesztésében és abban, hogy megtartsuk kiemelkedő szerepünket a magyarországi építőanyag iparban. Ennek szellemében további beruházást tervezünk Királyegyházán több mint 1,2 milliárd forint értékben annak érdekében, hogy optimalizáljuk termelésünket és tovább fokozzuk a környezetkímélő megoldások alkalmazását.” – mondta el a jubileumi ünnepségen Antoine Duclaux, a LafargeHolcim Közép-Európa Kelet vezérigazgatója.

.
.