Gyereknap Sumonyban

A Sumony Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2016. július 9-én 9.00 órai kezdettel gyereknapot tartott a Kultúrházban. Volt bohócelőadás (zenés műsor), arcfestés, lufihajtogatás, és a Szentlőrinci Polgárőr Egyesület jóvoltából gokart vetélkedő. A rendőrség kutyás bemutatót tartott. Ebédre a gyerekek pizzát, szendvicset, üdítőt és jégkrémet kaptak.

Ismét egy jól sikerült programot tudtunk szervezni, nagyon örültek a gyerekek a bohócműsornak is, de a legnagyobb sikert a rendőrségi kutyás bemutató és a gokart aratta.

A szülőknek is tudtunk örömet szerezni néhány darab ruhával, cipővel, játékkal a Polgárőrség jóvoltából. A Roma Nemzetiségi Önkormányzat működése során az eddig legjobban sikerült gyerekprogramot rendezte meg, mert szinte minden szülő elhozta gyermekét.

Köszönjük szépen a támogatást a Szentlőrinci Polgárőrég Egyesület elnökének és Kovács Henrietta polgárőrnek, Konyári Tímeának, a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány elnökének és Grím Ferencnek, Királyegyháza polgármesterének.