Mindenki karácsonyfája

Advent idején minden gondolatunk az ünnep körül forog: szeretnénk ünneplőbe öltöztetni szívünket, lelkünket és a szűkebb és tágabb környezetünket is.

Az ünnep fényét szeretnénk hozni a mi falunkba, Királyegyházára is több különböző formában. A múlt szombati adventi kézműveskedés során ahhoz biztosítottuk az alapanyagokat, hogy ki-ki a saját otthonát tudja díszítgetni, minél meghittebbé tenni.

A kultúrház előtt idén lelkes segítők közreműködésével felállítjuk a mindenki karácsonyfáját, azaz a mi karácsonyfánkat, melyre sok szeretettel várjuk a felajánlott díszeket. Az az elképzelésünk, hogy aki szeretne hozzájárulni a falu fájának szépítéséhez, az készítsen és hozzon egy-egy díszt a fára. A balesetek elkerülése végett a díszek, függők fára való felakasztásában segítséget nyújtunk. Kérjük, kopogjon be a kultúrházba, vagy keresse fel a közreműködőket és adja át nekik a díszítésre szánt adományát! Jó lenne, ha mindenki rá tudná írni a nevét valamilyen módon a kis dísztárgyra! Azt reméljük, hogy karácsony napjáig egyre többen járulnak majd hozzá az ékesítéshez, így az ünnepre már nagyon szép lesz a mi fánk! A díszeket eltesszük és jövőre is felhasználjuk, így évről-évre gazdagabb lesz a díszítés, vagyis gazdagabb lesz a mi közösségünk.

Minél többen vesznek részt a mindenki karácsonyfája díszítésében, úgy lesz egyre fényesebb és igazán szép az ünnepünk.

Közreműködők: Fata Gáborné, Hollósi Tünde, Kontra Sándorné, Kozma Ferenc, Szabó Zsófia.

További információ a 20/327-00-54-es telefonszámon, Szabó Zsófiától kapható.