Labdarúgóink eredményei

2011. 03. 06. Királyegyháza – Magyarszék 1:0 (0:0) Összeállítás: Molnár K. – Balogh, Gunszt, Király (46.p. Gellner) – Keczeli (85.p. Kis-Szabó), Szolga, Jung, Kovács (65.p. Gábor) – Schneider – Kürthy, Kósa

 

Góllövő: Schneider

Ilyenkor írják a sportlapok: „idény eleji forma”: tény, rengeteg hibával játszott a csapat. A stílusunknak nem kedvez a pályánk nagyon rossz, egyenetlen talaja. Ellenfelünk a végsőkig küzdve óvta kapuját – ez szimpatikus volt. A mód, ahogy megpróbálták elérni a pontszerzést – első perctől az időt húzva, rengeteget szabálytalankodva, reklamálva – az viszont rendkívül bosszantó volt.

Sajnos az enerváltan, mondhatjuk közönyösen működő játékvezető ténykedésével inkább a játék elszabotálását támogatta. Belső tartásunkat igazolja, hogy az utolsó percben – kapufák és kimaradt helyzetek után – sikerült két félidő hatalmas mezőnyfölényét gólra váltani. 

 

03. 12. Magyarhertelend – Királyegyháza 0:1 (0:0) Összeállítás: Molnár K. – Keczeli, Gunszt, Balogh – Schneider, Szolga, Jung, Kovács (86.p. Gábor) – Gellner (88.p. Fata) – Kürthy (68.p. Kis-Szabó), Kósa  

 

Góllövő: Jung

Nyomasztó mezőnyfölényben néhány kimaradó helyzet után ismét a véghajrában győztünk egy olyan ellenfél otthonában, ahonnan nem sok csapat fog ponttal távozni. Jól védekeztünk már a középpályán is, hiszen kapusunknak alig akadt dolga. A támadójáték még nem az igazi, de a küzdőszellem, a csapategység jó. Sajnos a játékvezetést mindkét oldal bírálhatta – joggal.

03. 20. Királyegyháza – Lakócsa 3:0 (1:0) Összeállítás: Molnár K. – Király, Gunszt, Kovács (70.p. Katona) – Keczeli, Jung, Balogh, Gábor – Szolga (62.p. Kis-Szabó) – Kürthy, Gellner (70.p. Fata)

 

Góllövő: Kürthy, Kis-Szabó, Fata

Egy keményen, nagy lelkesedéssel játszó ellenfelet győztünk le. Nem akarom ismételgetni, de a sáros, egyenetlen pályán szinte lehetetlen folyamatosan játszani, csak küzdeni lehet, de ebben is helytállunk. Három első mérkőzésünkön öt gólt szereztünk, egyet sem kaptunk. Ebben a fordulóban az eddigi éllovas Drávafok 4:2-es kishárságyi vereségét követően csapatunk átvette a vezetést a Megye II. osztály Czibulka csoportjában.