Szülők Bálja 2014

Nagy öröm számunkra, hogy minden évben nagy érdeklődésre számot tartva szervezhetjük meg Királyegyháza egyik legrangosabb eseményét, az iskolai jótékonysági bált.

Idén is szép számmal jelentek meg a szórakozni vágyó fiatalok és kevésbé fiatalok, szülők és leendő szülők a Szülők bálja című rendezvényünkön. Köszönjük az iskola igazgatójának, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a tantermeket és az aulát, és a szülői munkaközösség tagjainak, hogy segítettek az előkészületekben, a rendezésben és a takarításban.

       

   

Támogatóink listája is bővült ebben az évben, nekik köszönjük a tombolásra felajánlott nyereménytárgyakat: Ifj. Göndör László, Gyenis István és családja, Hollósi család, Id. Kis Halas Tibor és családja, Ifj. Kis Halas Tibor és családja, Konyári Tímea, Mihálovics Gábor és családja, Némethné Bódis Andrea, Nyakáné Hatos Adrienn, Õs Ferenc és családja, Palkó Ottó, Sziráki József és családja, Tóka Dénes, Királyegyháza Római Katolikus Plébánia, Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriuma.