Az őszi idény végén

A Királyegyháza Sportegyesület futballcsapata a 2013/2014. évi bajnokság őszi idényében a megyei IV. osztály B csoportjában a 13 csapat között a hetedik helyet szerezte meg: 4 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség mellett.

 

A csapat tagjai: Boros Dániel, Boros Zoltán, Fata Balázs, Fata Gábor, ifj. Fata Gábor, Hollósi Richárd, Jeckl Ádám, Kácsor Balázs, Kanalas Róbert, Kis Szabó Zsombor, Magyar József, Pénzár László, Sárközi János, Szép Richárd, Sznopek József, Toplak Zoltán, Tamasics Bálint, Tóth Balázs, Tóth Balázs, Vörös Zoltán.

 

A Királyegyháza Sportegyesület nevében köszönöm a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának a 2013-as évi támogatást, valamint hogy a sportöltöző felújítására pályázatot írtak, majd a nyertes pályázat eredményeként a kivitelezési munkálatokat elvégeztették.

 

Külön köszönjük az alábbi támogatóknak a segítséget: a Grim & Társa Bt. ügyvezetőjének, Grim Jenőnek, hogy az öltöző villanyszerelési felújítását támogatásként, társadalmi munkában elvégezte; köszönet a Lafarge Cement Magyarország Kft. vezetőségének a sportöltözőnél végzett önkéntes betonozásért és a támogatásért; köszönetünket fejezzük ki a 4 Hungar Agri-Tech Kft.-nek a támogatásként elkészített és beépített cserepadokért; köszönjük Kósa Tihamérnak a pálya karbantartását Kéri Zoltán villanyszerelő társadalmi munkáját, a Zallau Kft (Király Csemege) támogatását.

 

A Királyegyháza Sportegyesület nevében köszönöm minden kedves támogatónak és szurkolónak az egész éves együttműködést, kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok.