Királyi Lovasok sikerei

Mozgalmas nyár áll a Királyi Lovas Klub háta mögött. Nagy megtiszteltetéssel tettünk eleget a különböző falvaktól kapott felkéréseknek, ahol teljesen ránk bízták a fogathajtás szervezését, lebonyolítását, a hangosítást, a pálya építését.

 

Fogathajtóink nagy sikereket zsebelhetek be maguknak, szinte mindenhonnan kupákkal érkeztünk haza. Jártunk: 2013. június 29-én Csokonyavisontán, július 6-án Barcson, július 27-én Darányban, augusztus 18-án Gerdében, augusztus 24-én Szigetváron, szeptember 14-én Csányoszróban, szeptember 21-én Bolhón. Mindenhol nagyon sok szeretettel fogadtak bennünket, a régi barátok mellett újakkal is megismerkedtünk. Büszkeséggel tölt el, hogy a klubunk létszáma 29 főre gyarapodott helybéli lakosokkal, valamint más falvakból is csatlakoztak hozzánk. Az októberi hónap sem fog eltelni tétlenkedéssel, hivatalosak vagyunk még Bükkösdre. Az Ökoparkban kerül megrendezésre az idei fogathajtó versenyük 19-én. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, mi ott leszünk.

 

 

Sajnos, ebben a hónapban eltávozott tőlünk egy szebb és jobb világba egy olyan személy, aki nem csak a falu orvosa, üzemorvos, iskolaorvos, futballedző, hanem Ember volt. Egy olyan egyéniség, aki nem szégyellt leülni közénk, a Lovas Klub tagjai mellé, ha kint főztünk, beszélgettünk. Örömmel vette a meghívást, és tudom, ha ideje engedte, mindig szívesen csatlakozott kis csapatunkhoz. Dr. Valkai István János, soha nem feledünk, és mindenki nevében írhatom, köszönöm, hogy ismerhettünk. Ezúton szeretném a Királyi Lovas Klub teljes tagsága nevében kifejezni részvétem a gyászoló családnak és a hozzátartozóknak.