Kick-box Királyegyházán

Mészáros Dániel vagyok. Eddigi életemet végigkísérte a sport, hiszen egészen kis korom óta focizok, jártam atlétikai versenyekre, és tanultam többféle küzdő sportot. 2010-ben testnevelésből érettségiztem Pécsett a Leőwey Klára Gimnáziumban. Jelenleg a Szinergia Szakiskolában tanulok rekreációs mozgás programvezetőnek, személyi edzésre és animációra szakosodva.

Tavaly szereztem meg a sportedzői végzettségemet, kick-box-ra specializálódva. Szeretném tudásomat hasznosítani, és ez által Királyegyháza sportéletének fellendítését elősegíteni!Az önfegyelem, a kitartás, az önbizalom, a motiváció és az életcél az, amelyekre ez a küzdősport hatalmas figyelmet fordít, és nagymértékben segíti fejlődésüket. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a mai világban a gyerekek, sajnálatos módon egyre kevesebbet sportolnak, és sok esetben lehetőségük sincs meg rá, ezáltal fittségi és egészségi állapotuk romlik. A sport fontos! Falunkban nem túl sok lehetőség van erre, a ritkán közlekedő buszjáratok és pénztelenség is megnehezíti dolgunkat. Úgy gondoltam, hogy segítek ebben, hiszen számomra öröm a sportot oktatni, mindennapjaink részévé tenni, ezért is választottam ezt a pályát.Megkerestem Palkó Ottó igazgató urat, hogy az iskola vezetőjeként hozzá tudna-e járulni céljaimhoz annyiban, hogy az intézmény tornatermét az edzések idejére a rendelkezésemre bocsátaná. Az igazgató úr nagyon segítőkész volt, és mivel a végzettségem és hozzáértésem megvan a feladathoz, engedélyezte térítésmentesen a tornaterem használatát.

Tehát, ha elmúltál már 12 éves, Te is odafigyelsz egészségedre, fittségedre, érdekel a sport, egy közösség (csoport) tagja szeretnél lenni, olyan sportot szeretnél űzni, mely által, kondicionális és koordinációs képességeidet is fejlesztheted, e mellett önvédelmet, önfegyelmet, önbizalmat tanulhatsz, akkor nincs más dolgod, mint a következő időpontokban és helyszínen megjelenni az edzéseken:

 

Királyegyházai tornaterem, hétfőn és csütörtökön 18:30-tól-20:00-ig.