Előadások a Plébánia szervezésében

2012. október 2-án 16 órától a TÁMOP 5.5.1.B-11/2 jelű Családi közösségi programok és szolgáltatások fejlesztése a Királyegyháza Római Katolikus Plébánia szervezésében című programsorozat keretén belül a negyedik előadásunkon az új Köznevelési törvényt értelmeztük a szülők és az iskola kapcsolatában.

 

Nagyon örültünk, hogy Balatoni Tamásné Magdika elfogadta felkérésünket, hiszen Olvasóink közül bizonyára többen tudják, és az előadásból is megtudhattuk, hogy ő éppen itt Királyegyházán kezdte pedagógusi pályafutását. De azért is szerettük volna a Magyarmecskei Általános Iskola igazgatóját meghallgatni, mert követendő példának tartjuk azt a szülői együttműködést, amit a saját intézményében létrehozott, szerettünk volna, és kaptunk is Tőle ezen a napon ötleteket arra vonatkozóan, mit tehetnek a szülők gyermekeikért, gyermekeik fejlesztése és nevelése érdekében az iskolával együttműködve.

Ezen az igen tartalmas programon szerencsére sok pedagógus, de sajnos csak kevés szülő vett részt!

 

Nemzetiségek napja 

 

November utolsó napjaira az iskolával közös programot szervezünk a TÁMOP 5.5.1.B-11/2 jelű Családi közösségi programok és szolgáltatások fejlesztése a Királyegyháza Római Katolikus Plébánia szervezésében című programsorozat keretén belül. A Nemzetiségek Napja című rendezvényünkön terveink szerint a horvát, a magyar, a roma és a sváb kultúra örökségeiből szeretnénk kiállítást és műsort létrehozni.

 

Ehhez kérjük és várjuk az Önök segítségét, ötleteit személyesen, telefonon vagy e-mailben 2012. november 15-ig!  

Kajtár Bertold, hittanár, projektmenedzser

Király József, plébános

Konyári Tímea, szakmai vezető 

Tel.: +36/30-952-29-87; E-mail: konyaritimea@gmail.com