Új barátságok szövődtek

A több mint egy éve működő nyugdíjas klubban mindig történik valami. Így például még 2010 novemberében Dr. Kajtár Edvárd plébánost hívtuk meg összejövetelünkre, és megkértük, hogy gyújtsa meg az első gyertyát az adventi koszorúnkon. Plébános úr elfogadta a meghívásunkat, és egy szép beszédet is mondott a gyertyagyújtás után.

Az estét nagyon jó hangulatban töltöttük el. Plébános úr a klubban tapasztaltakat – nem ez volt az eset, hogy köztünk volt – elmesélte a szabadszentkirályi nyugdíjasoknak is, mire ők kérték, hogy fogadjuk őket egy tapasztalatcserére.

Mi örömmel és szeretettel hívtuk meg a szabadszentkirályi nyugdíjasokat február 1-jére Királyegyházára. Érkezésükkor nagyon szép ajándéktárggyal kedveskedtek nekünk, mi pedig kis műsorral fogadtuk őket. Először közösen énekeltünk, majd Borza Ferencné, Erzsike egy szép verset adott elő, végül Mészáros Lászlóné, Ilike és Ligler Lászlóné, Piroska énekelt nagy sikerrel. Tájékoztatást adtunk a klub életéről, meséltünk a kirándulásokról, a névnapi ünnepségekről, adománygyűjtési akciókról és arról, hogy jóban-rosszban együtt vagyunk, összefogunk. Köszöntőt mondott Grím Ferenc polgármester úr is. Az estét terített asztal mellett, sok beszélgetéssel, nagyon jó hangulatban töltöttük együtt. A hangulatot fokozta Szarka János harmonikázása. Az eseményeket Palkó Ottó iskolaigazgató, alpolgármester úr fényképezőgépével meg is örökítette. Köszönet érte! Úgy gondolom, hogy ezen az estén új barátságok szövődtek, és fogunk még találkozni. Bízom benne, hogy vendégeink jó hangulatban tértek haza!

 

További részletek a Galériában.