Ifjúsági Klub

Szívesen lennél egy jó csapat tagja? Ha szeretsz játszani, játszva segíteni, akkor érdekelhet az ötletem is. Néhányan biztosan emlékeznek a KEFE-re, a Királyegyházai Fiatalok Egyesületére. Az ő példájukra alapozva szeretnék egy hasonló ifjúsági klubot létrehozni.

A KEFE-t egy baráti társaság tagjai alapították, a szabadidő hasznos eltöltésére. Rengeteg programot szerveztek, falunapokon segédkeztek, bolhapiacot csináltak a faluban és még Szent Vendel kápolnáját is felújították együtt. Más egyesületek segítségével több helyre sikerült eljutni, többek között Szerbiába is egy szüreti fesztiválra. Délutánonként vagy hétvégenként szervezhetnénk együtt programokat, vetélkedőket, sportnapokat akadálypályákkal, egészségnapokat, és kirándulásokra is mehetnénk. Falunapok és gyereknapok aktív segítői és résztvevői lehetnénk. Iskolaválasztásban, önéletrajz írásában, kisebb-nagyobb dolgokban segíthetnénk egymást. Bárkinek bármilyen ötlete van, ne tartsa magában, szívesen fogadjuk!

Keressetek bátran az iskolában délutánonként vagy e-mailen a laczovics0eva@gmail.com címen, illetve telefonon a 20/576-75-25-ös telefonszámon.