Jubileumi évre készülünk

2016-ban 10. évfordulóját ünnepeljük a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány létrejöttének. Ebből az alkalomból szeretnénk feleleveníteni mindazon eseményeket, élményeket, melyek a tíz év alatt történtek a Közalapítvány Kuratóriumának szervezésében vagy közreműködésével.

Szeretnénk az összes hagyományos rendezvényünket jövőre is megtartani, de várjuk a megújító ötleteket is, melyek segítségével akár új hagyományokat is teremthetünk. Szívesen fogadjuk a javaslatokat a megszokott rendezvények megreformálására, illetve egészen új ötletek megvalósítására is.

Felhívom a középiskolások figyelmét, hogy több intézménnyel is kötöttünk már együttműködési megállapodást, melynek keretében az érettségi megkezdéséhez szükséges kötelezően teljesítendő 50 közösségi szolgálatban letöltendő munkaórát tudjuk igazolni, amennyiben önkéntes segítőként vesznek részt a közösségi rendezvényeink szervezésében, megvalósításában. Szeretettel várjuk a fiatalokat a feladatokra.

Természetesen örömmel fogadunk minden önkéntes tevékenységet a saját programjainkon, a más civil szervezetek vagy az iskola által szervezett rendezvényeken is.

Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt tíz évben bármilyen módon elősegítették a közösségi élet fejlesztését, kérjük, hogy legyenek kitartóak és pozitív hozzáállásukkal továbbra is mutassanak jó példát!

A jelentkezéseket és az ötleteket várjuk a konyaritimea@gamil.com címre.