Női foci Királyegyházán

Szeptemberben alakult meg iskolánkban a női labdarúgócsapat 17 fővel. Azt hittem, hogy a kezdeti lelkesedés idővel alábbhagy, de szerencsére nem így lett. A megyei női U15-ös bajnokságban indultunk, ahol Beremend és Siklós csapatával vagyunk egy csoportban, velük játszunk ősszel és tavasszal három-három tornát.

Siklós egy nagyon erős ellenfél, viszont a beremendi csapattal partiban vagyunk: egy győzelem, egy vereség és egy döntetlen a mérlegünk velük szemben.

Heti egy alkalommal edzünk a királyegyházai pályán, a téli időszakot pedig a tornaszobában és az edzőteremben töltöttük. Sajnos, elég kevés lehetőségünk volt meccsezésre, de egy kozármislenyi ötcsapatos teremtornán sikeresen vettünk részt, az első helyet sikerült megszereznünk.

2015 áprilisában a diákolimpiára készültünk, sikeresen kijutottunk a megyei döntőre, ahol a negyedik helyen végeztünk. Csak a rosszabb gólarány okozta, hogy lecsúsztunk a dobogóról.

Remélem, a folytatás is hasonlóan jól alakul. Szeretném, ha több leányzó is csatlakozna hozzánk, akár más iskolákból is. A jövőben szeretném növelni az edzésszámot, a téli időszakra mindenképpen termi edzést tervezek.