Majális 2015

Mint minden évben, 2015-ben is megrendezésre került a Majális Kupa, a királyegyházai futballpályán. E napon a focié volt a főszerep, de itt járt a Bartendaz Hungary is, akik saját testsúlyos edzésből bemutatót tartottak, amit később ki is lehetett próbálni.

Az érdeklődőket, a nézőket és a focistákat a Királyegyházai Nyugdíjas Klub tagjai reggel finom lángossal, délben pedig pincepörkölttel fogadták, ami persze mindenkinek nagyon ízlett. Idén is nagyon sok focizni vágyó csapat nevezett, voltak köztük kicsik és nagyok, jók és kevésbé jók is egyaránt. A sok-sok mérkőzés hosszú időt vett igénybe, és a végén már az idő sem kedvezett a csapatoknak. Nagyon sok gólt láthattunk, amik persze nem maguktól gurultak be a kapuba. Díjazták a legjobb kapust és a gólkirályt. A legjobb kapus díjat Tóth Balázs kapta, a gólkirály pedig Lesnyik Zoltán lett. A negyedik helyezett a Királyegyháza SE lett, a harmadik a Vásártér, a második a Rendőrök, az első helyen pedig a Seal végzett. A díjakat és a jutalmakat a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány finanszírozta, a tornát pedig Fata Gábor szervezte. Köszönjük a finom reggelit és ebédet a Királyegyházai Nyugdíjas Klubnak.

       

   

Mint Konyári Tímea, a Közalapítvány Kuratóriumának elnöke elmondta, nagyon fontosnak tartják a településen a sportos tevékenységek megvalósítását, nemcsak az egészséges életmódra nevelés, hanem a közösségi élmények érdekében is. Ezért is külön köszönet illeti a Királyegyháza SE elnökét és tagjait, hogy évről évre segítenek a kupa megszervezésében!