A Lovas Klub év végi programjai

A 2014-es ősz a hagyományos szüreti felvonulással indult, amit először rendezhettünk meg. Ebben nagy segítségünkre volt a Gerdei Lovas Klub. Zeneszóval, sok-sok szekérrel, kicsikkel-nagyokkal, szépen felöltözve táncoltuk végig a falu utcáit.

Tánc közben közönségünket borral, kaláccsal kínáltuk. A rendezvény költségeit a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány fizette. Mi, szereplők jól éreztük magunkat, szívvel lélekkel csináltuk. Reméljük, Önöknek is tetszett, és jövőre is megrendezhetjük. Ezt követően november 30-án szintén a Közalapítvány támogatásával tölthettünk el egy napot a Zalakarosi Termálfürdőben. A rossz idő ellenére izgalommal vártuk ezt a programot, hogy kicsit pihenhessünk, szórakozhassunk. Kipróbáltuk a csúszdákat, igaz eleinte félve, de később már azon kaptuk magunkat, hogy egyik csúszás követte a másikat. Nehéz volt abbahagyni, de mivel az energiánk elfogyott, utána kellett tölteni. Jöhetett az ebéd, finom ételek választéka tárult elénk, bizony nehéz volt a választás. Az ebéd után kicsit még visszaugrottunk a medencébe lazulni, de eljött az idő, indulni kellett hazafelé. Számunkra ezt az évet a Mikulás zárta, aki december 6-án sötétedés után kelt útra segítségünkkel Királyegyháza utcáin. A Mikulás az esős időt láttán sem maradt otthon, fogta a krampuszkáit és szán helyett autón indult útnak kis falunkban. Azok, akik meghallották az , és házuk előtt várták, szaloncukrot kaptak. Reméljük jövőre is ellátogat hozzánk a kedves Mikulás!

Külön köszönet a Gerdei Lovas Klubnak a szüreti felvonuláson való részvételért, segítségért. Köszönet még a falu Polgárőreinek a felvonulások biztosításában nyújtott segítségért.  Köszönet a Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának az anyagi támogatásáért, ami szintén nélkülözhetetlen. Valamint köszönet minden egyéb segítőnknek.

A Királyi Lovas Klub minden községünkben lakónak kellemes karácsonyi ünnepeket és békés boldog új esztendőt kíván!