Merj a legjobb lenni!

A Királyegyháza Felvirágoztatásáért Közalapítvány Kuratóriumának döntése értelmében tehetségeket keresünk Királyegyházán a gyermekek, a fiatalok és a felnőttek, valamint a Királyegyházai Általános Iskola tanulói körében.

 

Célunk az, hogy elsősorban a helyi lakosság előtt bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk mindazoknak, akik valamilyen művészi, technikai vagy sport téren különleges, az átlagon felüli tehetséggel bírnak. Várjuk mindazok jelentkezését, akik az előadóművészetekben (vers- és prózamondás, ének, hangszeres zene), a képzőművészetben (rajz, festészet, szobrászkodás, stb.), barkácsolásban, sportban, költészetben, irodalomban, vagy általunk esetleg nem jelölt kategóriában éreznek magukban tehetséget, és szívesen bemutatkoznának, bemutatnák produkcióikat, alkotásaikat a közönségnek.

 

A jelentkezők számától és a kategóriák sokféleségétől függően, különböző lehetőségeket szeretnénk biztosítani, így például az előadó kategóriában a színpadi produkciókat március hónapban tekintené meg a zsűri, a képzőművészeti, technikai, barkács, stb. kategóriákban kiállítást tervezünk, és a kiállított alkotásokról készült fotókat a Helyzet oldalain is bemutatjuk. Az értékelésbe a Kuratórium tagjain kívül az adott területhez illő szakértőket is meghívunk, és a díjak odaítélésében a közönség véleményét is szeretnénk figyelembe venni.

 

Az egyes kategóriákat korosztályonként is különválasztjuk: 14 éves korig gyermek, 14-18 éves korig ifjúsági, 18 év fölött felnőtt kategóriákra. A királyegyházai iskolásoknak külön kategóriát biztosítunk.

 

A tehetségkutató versenyre a nevezés ingyenes, szükséges azonban a jelentkező neve, életkora és a kategória megnevezése. Nevezési lapokat a Kuratórium tagjaitól (Fata Gáborné, Varga Józsefné, Konyári Tímea) lehet igényelni személyesen, vagy a konyaritimea@gmail.com címen, illetve a 36/30-952-2987 telefonszámon.

 

Nevezési határidő: 2013. március 1.

 

Minden jelentkezőt megajándékozunk, a kategóriák nyerteseit pedig 10 000 forintos pénzjutalomban részesítjük.