Közösségi érték jött létre

Izgalmas esemény színesítette a Királyegyházai Általános Iskola diákjainak életét 2019. április 11-én, amikor átadásra került egy vadonatúj, fedett kerékpártároló. Nagy örömünkre szolgál, hogy a LAFARGE Közösségi Érték Program keretén belül újabb jótékony kezdeményezés megvalósításához járult hozzá a Királyegyházai Cementgyár.

A LAFARGE életében kiemelt helyet foglal el a rendszeres mozgás és az egészséges életmód fontosságának hirdetése, terjesztése. Különösen igaz ez, ha a főszerepben a jövő generációja áll. A Közösségi Érték Program pályázatán nyert támogatás segítségével a királyegyházai Mozdulj Magadért Egyesület egy 12 négyzetméteres fedett biciklitárolót alakított ki a Királyegyházai Általános Iskola udvarán, amely a tudatos közlekedés és a sport jegyében nyújt védelmet a gyermekek által használt kétkerekűeknek.

Az építményt Hoffmann Tamás ügyvezető igazgató és Hollósi Richárd a Mozdulj Magadért Egyesület elnöke adta át az iskolás gyerekeknek. Az összefogást és a jótékonyság jegyében született közösségi értéket Palkó Ottó, a Királyegyházai Általános Iskola tagintézmény-vezetője köszönte meg.

A jelenlegi és a jövőbeni királyegyházai diákok nevében ezúttal is szívből köszönjük a LAFARGE Cementgyár és a Mozdulj Magadért Egyesület együttműködését és a biciklitároló létrehozását!